Hjemmet til NTNUs mest ambisiøse gründere.

 

Arbeidsplassen.

 

Gründere får arbeidsplass i opptil 1 år mens de utvikler og skalerer bedriftene sine. Det koster ingenting å sitte på Gründerbrakka, men gründerne stiller med gjenytelser til NTNU og resten av innovasjonsmiljøet i form av arbeidstimer. Siden studentbedrifter ofte er i tidlig fase, kan de bruke funding på det som er viktigst: utvikle produkter og tjenester som kunder vil kjøpe.

Kontorene deles mellom 2-3 bedrifter. I tillegg har vi verksted/lab, printer, fellesområder, kjøkken, gratis kaffe, tre møterom og zen-rom.

Gründerbrakka er en del av Norges fremste studentinnovasjonsmiljø sammen med Spark NTNU, Start NTNU, FRAM NTNU og NTNUs Entreprenørskole. Vi holder alle til på NTNU Gløshaugen, og har fra tid til annen felles arrangementer og andre samarbeid. Organisasjonene koordineres via Engage Centre.

Miljøet.

Nettverket.

 

På Gründerbrakka deler du kontorer med NTNUs mest ambisiøse gründere og blir dratt inn i nettverket Gründerbrakka har med resten av studentinnovasjonsmiljøet på NTNU. Her er det gode muligheter for å bygge seg et sterkt nettverk med andre gründere, potensielle medarbeidere, investorer, kunder, partnere, forskningsmiljøer eller akseleratorer.

Det er også mulig å bygge nettverk med noen av våre suksessfulle alumni-bedrifter.

FAQs

 

Må man være NTNU-student?

Ja. Du må enten være aktiv student på NTNU eller nylig utmatrikulert. Du kan f.eks. sitte på Gründerbrakka fra sommeren du er ferdig som student og til påfølgende sommer.

 

Hva koster det?

Prisen er 0 NOK/mnd, men gründerne signerer på at de må stille med gjenytelser til NTNU i form av arbeidstimer. Dette er f.eks. foredrag, hjelp med søknader eller workshops.

Hvordan søker man?

Vi har to søknadsrunder i året, før sommeren og før jul.

Send inn søknad her.

 

Er Gründerbrakka låst/konfidensiell?

Ja. Alle kontorene har dører som kan låses og bygget er adgangsbegrenset. I tillegg signeres en konfidensialitetsavtale som sikrer at det man snakker om på Brakka, blir på Brakka.

Hvor langt må man ha kommet?

Vanskelig å gi et standardsvar, siden det vil variere fra prosjekt til prosjekt. Kravet er at man må bruke over 50% av tiden i løpet av en uke på bedriften gjennom semesteret, ha ambisjoner om å skalere bedriften og jobbe med den etter studiene.

 

Andre spørsmål?

Send inn her.

Våre partnere.